Nog geen klant?
013 - 580 05 59
 
 

Adverteren in Google Adwords?

 
Gratis Adwords check
Meer halen uit Adwords?
Of kijken of het voor jou werkt?
Add Message
Meer bezoekers op je website en direct meetbare resultaten.

 • Vang prospects die gericht naar jouw product of dienst zoeken
 • Betaal alleen voor mensen die daadwerkelijk je website bezoeken
 • Wij analyseren en optimaliseren continu
 • Overzichtelijke rapportages
 • Al vanaf € 225,- per maand

WebdesignTilburg is officieel Google Partner

 

Wat is Google Adwords?

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google. Je kunt zelf advertenties aanmaken die boven en rechts van de normale zoekresultaten getoond worden. Je advertenties worden alleen getoond als mensen zoeken op voor jou relevante zoekwoorden en je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt, en dus ook je website daadwerkelijk bezoekt.

Door je site hiervoor te optimaliseren zorgen we ervoor dat deze bezoekers ook echt bestellen, zich ergens voor aanmelden etc., zodat je je investering snel terugverdient.

De voordelen van adverteren in Google Adwords

Adverteren in Google Adwords biedt veel voordelen ten opzichte van andere vormen van adverteren:

 • Maximale exposure. Door een goede zoekwoordenanalyse vooraf weten wij welke zoekwoorden in jouw branche populair zijn, oftewel: waar precies op gezocht wordt. Op deze zoekwoorden richten wij de campagne, zodat zoveel mogelijk mensen je advertentie zien.
 • Doelgerichte kliks. Je advertentie wordt alleen getoond aan mensen die gericht zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt. Iemand die doorklikt is dus ook daadwerkelijk geïnteresseerd.
 • Omzetten in conversies. Wordt er op je advertentie geklikt, dan komt deze bezoekers op een speciaal op de advertentie gebaseerde landingspagina. Deze pagina is bovendien zo geoptimaliseerd dat de bezoeker nog een keer overtuigd wordt van jouw product of dienst en meteen tot actie zal overgaan (denk aan het doen van een aankoop op je webshop of het aanvragen van een offerte).
 • Testen, testen, testen. Adverteren met Adwords is een doorlopend proces. Het is niet iets dat wij éénmalig opzetten; nee, wij volgen je campagnes dagelijks. Door continu te testen blijven wij de advertenties verbeteren, zodat je meer en meer conversies tegemoet ziet en hier steeds minder voor betaalt.
 • Vast budget. Jij bepaalt vooraf hoeveel je maximaal per klik, per dag en/of per maand wilt betalen. Zo komt je nooit voor verrassingen te staan. Je kunt je budget op elk moment aanpassen.
 • Heldere rapportage. Je ontvangt elke maand een overzichtelijk rapport van ons, zodat je precies kunt zien wat je zoekmachine advertenties hebben gekost, maar vooral wat ze hebben opgeleverd.

Kies voor de expertise van WebdesignTilburg

Wij kunnen het complete proces van adverteren in Google Adwords voor je verzorgen. Samen stellen we doelen op, en daar gaan wij mee aan de slag. Wij doen een zoekwoordenanalyse, maken een account voor je aan, schrijven en plaatsen je advertenties en maken effectieve bestemmingspagina's. Je ontvangt maandelijks een rapportage waarin je precies kunt zien hoeveel je hebt uitgegeven, maar vooral wat het je aan bezoekers en conversies heeft opgeleverd.

Maak je al gebruik van Adwords, maar levert het niet genoeg op? Dan analyseren we gratis je account en doen een voorstel voor optimalisatie. We kunnen natuurlijk ook het complete beheer van je campagnes overnemen.Google Adwords waardebon ontvangen?

Wellicht heb je per post een Google Adwords waardebon ontvangen ter waarde van € 75,-. Zet deze nu in en profiteer van onze speciale verdubbelaar-aanbieding. Als je WebdesignTilburg een account voor je laat opzetten met deze waardebon ontvang je van ons een extra tegoed van € 75,-. Dat is samen goed voor zo'n 150 kliks* naar je website!

* Uitgaande van een CPC (cost-per-click) van 1 euro. De kosten per klik hangen onder andere af van de populariteit van je zoekwoorden.