Wij helpen klanten groeien

Als full service internetbureau ontwikkelen wij niet alleen nieuwe websites en webshops, we helpen ze ook te groeien.

Dit doen we door middel van een goed doordachte online marketing strategie, waarbij we afhankelijk van de wensen en doelstellingen van onze klanten onder andere zoekmachine-optimalisatie, Google Ads, social media campagnes, e-mailmarketing campagnes en conversie-optimalisatie inzetten. 

Voor veel van onze klanten hebben we topposities in Google bereikt en zorgen we voor een continue online groei. 

98% omzetgroei voor Shoesme

shoesme resultaten

Toen we met online marketing voor Shoesme begonnen had deze webshop voor baby- en kinderschoenen al een naam opgebouwd onder jonge moeders. Met ruim 1.000 bezoekers per dag werd de site goed bezocht. Maar het verkopen van schoentjes online, direct aan de eindgebruiker, had nog weinig prioriteit.

Een strategische omslag én een aantal succesvolle online-marketingcampagnes hebben ervoor gezorgd dat het aantal bezoekers en de omzet sindsdien jaar op jaar zijn verdubbeld. 

Werkzaamheden die we voor Shoesme uitvoeren zijn onder andere SEO, Google Ads campagnes en social media campagnes. Eén van de mooiste resultaten is dat we in Google landelijk op #1 staan voor het belangrijke zoekwoord 'babyschoentjes'. 

"(...) Ook voor online marketing heb je aan Webdesign Tilburg een goede partner, vanwege hun kennis van zaken en flexibiliteit om samen met de klant tot het gewenste resultaat te komen."- Evy van Hulten, Shoesme

+65% meer organische bezoekers voor RS-Tools

RS-Tools kwam in 2016 naar ons toe omdat hij voor zijn vorige partij een 'te kleine klant' was. Wij zagen vooral de potentie van de webshop en zijn aan de slag gegaan met template aanpassingen, SEO en Google Ads.

In oktober 2018 hebben we een compleet nieuwe shop gerealiseerd. Inmiddels is RS-Tools gegroeid van zo'n 2.000 bezoekers per maand in begin 2017 tot bijna 6.000 bezoekers per maand in 2019. 

De grootste stijging is bereikt met zoekmachine-optimalisatie. We zien ten opzichte van vorig jaar een organische stijging in het aantal bezoekers van ongeveer 65%. Zo staan we landelijk op #2 voor het belangrijke zoekwoord 'zaagbladen' en zijn er top-3 posities voor andere relevante zoektermen zoals 'trespa zaagbladen' en 'afkort zaagbladen'. 

Daarnaast halen we maandelijks veel omzet uit Google Ads, met name Google Shopping. Gemiddeld behaalden we hier in 2018 een ROI van 230%. 

rs tools resultaten

En verder...

Dankzij onze online marketing werkzaamheden hebben we onder andere de volgende resultaten voor onze klanten kunnen bereiken: 

  • Afwisselend #1 of #2 voor het zoekwoord 'camping ardennen' (klant: Domaine Polleur)
  • #1 voor de zoekwoorden 'kaarsen', 'fakkels', 'tuinfakkels', 'drijfkaarsen' en meer (klant: KaarsenFakkels.nl) 
  • #1 voor het zoekwoord 'goedkope bankstellen' (klant: Woonsquare)
  • top-3 positie voor het zoekwoord 'glazenwasser' en #1 voor het zoekwoord 'schoonmaaktips' (klant: Housecare Service)
  • #1 voor het zoekwoord 'motorcrosskleding' (klant: Gear2Win)
  • top-3 positie voor het zoekwoord 'voedingssupplementen' (klant: Ergomax)
  • #1 voor de zoekwoorden 'displays', 'kaarthouders', 'folderhouder' en meer (klant: Displaysenzo.nl)

(deze resultaten zijn gebaseerd op landelijke resultaten in Google.nl)

Karen Foesenek

Ook meer resultaat halen uit je website?

Bel eens voor een vrijblijvende kennismaking