Drupal websites

Wil je een Drupal website laten ontwikkelen? WebdesignTilburg adviseert je graag. 

Drupal is een open source systeem voor professionele websites dat net wat geavanceerder is dan bijvoorbeeld WordPress of Joomla. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Drupal of WordPress?

drupal ontwikkelaar

Wil je een website laten ontwikkelen, dan is het belangrijk goed na te denken over welk CMS je hiervoor wilt gebruiken.

Voor kleinere organisaties die een eenvoudige website willen zonder al teveel poespas is WordPress vaak geschikt. Maar grote, uitgebreide websites vragen vaak om een krachtiger CMS. Dan is een Drupal website een goede keuze.

Kom eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij adviseren je graag. 

"Wij zijn zeer tevreden over Webdesign Tilburg omdat alles adequaat opgepakt en afgehandeld wordt."
- Maarten van Raak, Raak Metals

drupal websites

Voor- en nadelen van Drupal websites

Het grote voordeel van Drupal is dat het van zichzelf een heel uitgebreid CMS is met ontzettend veel functionaliteiten. In WordPress heb je externe modules nodig om van dezelfde functionaliteiten gebruik te maken.

Heb je complexe wensen met betrekking tot je website, zoals uitgebreide inlogfunctionaliteiten, een forum of verschillende soorten contentpagina’s (bijvoorbeeld projectpagina’s naast gewone tekstpagina’s), dan is de kans groot dat we adviseren voor Drupal te gaan.

Helaas staat hier tegenover dat het zelf beheren van een Drupal website wel wat complexer is dan WordPress.

drupal website laten maken

Afhankelijk van je wensen kunnen we al een Drupal website bouwen vanaf € 6.000

Ook voor onderhoud en optimalisatie

Staat je website live? Dan begint het pas. Wij helpen je ook graag met onderhoud en optimalisatie van je Drupal website. 

Omdat Drupal een open source CMS is, is het belangrijk dat er regelmatig updates worden uitgevoerd. Zo houden we je site veilig.

Daarnaast kunnen we je helpen met het opstellen en realiseren van online-marketingdoelstellingen. Misschien wil je je zichtbaarheid in Google verbeteren voor belangrijke trefwoorden, of met goede nieuwsbrieven klanten en prospects informeren en aan je binden. Onze online marketeers adviseren je graag.

drupal onderhoud

Kevin van der Laak

Vrijblijvend kennismaken?

Wij komen graag een keer bij je langs om te praten over je project.