Nog geen klant?
013 - 580 05 59
 

Mailchimp training Tilburg

 

Leer zelf mooie nieuwsbrieven te maken en versturen

 • Privétraining, dus direct aan de slag
 • Op locatie of bij ons op kantoor
 • Inclusief tips & tricks voor goede nieuwsbrieven
 

Zelf nieuwsbrieven versturen met Mailchimp

Als fullservice internetbureau ondersteunen wij onze klanten ook met vele vormen van online marketing, waaronder het maken en versturen van digitale nieuwsbrieven. Hiervoor maken wij gebruik van het zeer populaire e-mailmarketingprogramma Mailchimp.

Mailchimp is voor de meeste bedrijven gratis en zeer eenvoudig in gebruik. Je kunt een mooie nieuwsbrieftemplate laten ontwikkelen door een vormgever, maar in Mailchimp kun je dit zelfs heel gemakkelijk zelf.

Mailchimp training

Wij verzorgen onze Mailchimp trainingen bij ons op kantoor in Tilburg of desgewenst op locatie (dit kan ook buiten Tilburg zijn). De Mailchimp training wordt één op één gegeven, zodat je meteen met je eigen nieuwsbrief aan de slag kunt en precies datgene leert wat je graag wilt leren, in jouw tempo.

Onze Mailchimp training duurt 4 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Korte introductie Mailchimp + overzicht van de mogelijkheden
 • Account aanmaken + instellen
 • Ontwerpen eigen template
 • Vullen van de nieuwsbrief + tips & tricks
 • Testen van de nieuwsbrief
 • Aanmaken van e-maillijsten
 • Bekijken van rapportages
 • Uitleg van aanvullende mogelijkheden

Je wordt van tevoren gevraagd alvast na te denken over de inhoud van de nieuwsbrief en afbeeldingen te verzamelen.

Een klant over deze training:

"Met Regionaal Archief Tilburg waren we toe aan een nieuwe vorm voor de nieuwsbrief, passend bij onze nieuwe huisstijl. We kozen voor Mailchimp, wat we al een beetje kenden. Karen Foesenek van Webdesign Tilburg leerde mij, Jojanneke, in één middag de ins en outs van Mailchimp en aan het eind van de middag was een prachtig template gebouwd met alle functionaliteiten die we erin wilden hebben. Een week later ontvingen ruim 1.700 abonnees onze eerste nieuwsbrief nieuwe stijl.

De training was heel praktisch, snel, to-the-point en op onze situatie toegespitst. Aan het eind van de training snapte ik de werking, wist ik hoe ik de template kon aanpassen en hoe ik statistische gegevens eruit kon halen. Heel prettig om op deze manier alles van Mailchimp te leren!
"

Jojanneke van Zandwijk
Communicatiemedewerker Regionaal Archief Tilburg

Kosten training

De Mailchimp training wordt naar wens op maat samengesteld. De kosten voor de training hangen af van je specifieke wensen, het aantal personen dat eventueel deel zal nemen en of de training bij ons op kantoor of op locatie gegeven zal worden. Een standaard privétraining voor 1 persoon bij ons op kantoor kost € 300,-. Meerprijs extra personen: € 100,- per persoon.

Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan!