'n begrip in Staal

Bressers Metaal B.V. is één van de grootste onafhankelijke staaldistributie- en staalservicecentra in de Benelux. Klanten kunnen bij Bressers terecht voor een enorm aanbod constructie- en wapeningsstaal én voor allerlei bewerkingen.
Klant
Bressers Metaal
Focus
Een website die weer helemaal bij de tijd is

De klant

Bressers is een familiebedrijf, opgericht in 1893, en al vele jaren een begrip in staal. Ze hebben zelfs het predicaat ‘hofleverancier’. Ze beschikken over maar liefst 70.000 m2 aan bedrijfsoppervlakte en een eigen insteekhaven. Klanten kunnen voor een overzicht van het aanbod terecht op de website.

De website

De vorige website maakten wij ruim 10 jaar geleden. Een vernieuwing was dus geen overbodige luxe. Bressers is een modern bedrijf en daar hoort ook een moderne website bij. Bovendien was het CMS verouderd en zou deze binnenkort niet meer ondersteund worden door nieuwe servers.

We kozen ervoor een nieuwe website te ontwikkelen in WordPress, een gebruiksvriendelijk open source platform waarin makkelijk uitbreidingen en nieuwe functionaliteiten toegevoegd kunnen worden.

Het ontwerp van de site werd compleet vernieuwd. De vormgeving daarvan namen we voor eigen rekening en past echt bij het bedrijf.

Tweetalig

WordPress is zo gebruiksvriendelijk dat de klant zelf de website heeft kunnen vullen. Zo kunnen ze hem ook zelf up-to-date houden. We installeerden WPML, een module waarmee de website makkelijk vertaald kan worden. Op korte termijn zal de site dus ook in het Engels beschikbaar zijn.