Een nieuwe Magento 2 webshop

Van Geel Heftruckservice uit Tilburg ontzorgt bedrijven in heel Noord-Brabant en sinds kort ook Zuid-Limburg als het gaat om intern transport. Klanten kunnen bij Van Geel terecht voor het huren of kopen van nieuwe of gebruikte heftrucks en andere machines, maar ook voor persoonlijk advies, service en onderhoud.
Klant
Van Geel Heftruckservice
Focus
Website met productoverzicht en webshop

Overstap naar Magento 2

In 2010 ontwikkelden wij een website voor Van Geel in ons eigen CMS. Bij het vernieuwen van de website adviseerden wij over te stappen op Magento, omdat Magento veel meer mogelijkheden biedt voor het beheren, updaten en online verkopen van producten.

Net als in 2010 maakten we ook een koppeling waarmee onderdelen en occassions geïmporteerd kunnen worden door middel van een .xml-bestand. Zo is het assortiment eenvoudig up te date te houden.

Het intensieve traject is in een goede wisselwerking met WebdesignTilburg verlopen. We kijken terug op een mooi project met een prachtig resultaat.
logo van geel
David de Rooij
Van Geel Heftruckservice

En nu de zichtbaarheid boosten…

Nu deze – volgens de klant – ‘koningssite’ in de lucht is moeten natuurlijk zoveel mogelijk (potentiële) klanten een kijkje nemen. Hier gaan we voor zorgen door middel van SEO en Google Ads.

We gaan de autoriteit versterken, de content verder uitbreiden en de techniek continu optimaliseren. Via Google Ads gaan we gericht potentiële klanten targeten in de regio’s waar Van Geel actief is.