Compleet vernieuwde webshop

Bijzondere accessoires

indeSHOP is een webshop gespecialiseerd in bijzondere accessoires voor mannen en vrouwen. Je vindt er een bijzonder aanbod creditcardhouders, portemonnees, (duurzame) tassen, horloges en meer.

Wij zorgden voor de implementatie van een fris, nieuw ontwerp voor alle store views in de bestaande Magento 1 omgeving. 

Bezoek indeshop.nl

Shoppen in 13 talen

indeshop webshop

indeSHOP is beschikbaar in maar liefst 13 talen. Daarnaast zijn er nog een aantal websites waarop een deel van het assortiment verkocht wordt.

Wij ontwikkelden voor de bestaande Magento 1 shop een handige module waarmee de klant zijn website snel en efficiënt kan onderhouden en eenvoudig nieuwe winkelzichten kan vullen.

Totaalpakket

WebdesignTilburg zorgde niet alleen voor de implementatie van nieuwe templates voor alle store views, wij zorgen ook voor technisch onderhoud en voor optimalisatie. Want het doel is natuurlijk dat indeSHOP door zoveel mogelijk mensen gezien en gevonden wordt.

Dankzij onze SEO-werkzaamheden heeft indeSHOP maandelijks 20 tot 40% meer bezoekers en is de omzet met maar liefst 89% gestegen.

Vacatures / Stages

Of je nu een ervaren PHP programmeur bent of als student nog alles wilt leren: wij weten zeker dat je je bij ons snel thuis voelt. 

Heel professioneel en servicegericht. Wij zijn erg blij met de diensten die ze leveren en het contact is altijd erg prettig.
- Jaap Termeer, Replicad Netherlands

Karen Foesenek

Vrijblijvend kennismaken?

Wij komen graag een keer bij je langs om te praten over je project.
Bekijk volgende project LBBO ledensysteem