De Van Geel Manier

Een "koningssite"...

Van Geel responsive webshop

Van Geel Heftruckservice uit Tilburg ontzorgt bedrijven in heel Noord-Brabant en sinds kort ook Zuid-Limburg als het gaat om intern transport.

Klanten kunnen bij Van Geel terecht voor het huren of kopen van nieuwe of gebruikte heftrucks en andere machines, maar ook voor persoonlijk advies, service en onderhoud. 

Bekijk de website

Van Geel homepage

Overstap naar Magento 2

magento 2 webshop

In 2010 ontwikkelden wij een website voor Van Geel in ons eigen CMS. Bij het vernieuwen van de website adviseerden wij over te stappen op Magento, omdat Magento veel meer mogelijkheden biedt voor het beheren, updaten en online verkopen van producten.

Net als in 2010 realiseerden wij een koppeling waarmee onderdelen en occassions geïmporteerd kunnen worden door middel van een .xml-bestand. Zo is het assortiment eenvoudig up te date te houden.

"Het intensieve traject is in een goede wisselwerking met WebdesignTilburg verlopen. We kijken terug op een mooi project met een prachtig resultaat."

- David de Rooij, Van Geel Heftrucks

En nu de zichtbaarheid boosten

Nu deze koningssite in de lucht is moeten natuurlijk zoveel mogelijk (potentiële) klanten een kijkje nemen. Hier gaan we voor zorgen door middel van SEO en AdWords.

We gaan de autoriteit versterken, de content verder uitbreiden en de techniek continu optimaliseren. Via AdWords gaan we gericht potentiële klanten targeten in de regio's waar Van Geel actief is. 

webdesigntilburg kantoor

Karen Foesenek

Ook zo'n mooie webshop?

Wij komen graag bij je langs om te praten over jouw project.
Bekijk volgende project Uitgeverij Essener