Nog geen klant?
013 - 580 05 59
 

Sponsoring

Met een naam als WebdesignTilburg hoeven we je vast niet te vertellen in welke stad onze roots liggen.

Wij wonen en werken in Tilburg en voelen ons nauw betrokken bij de stad. Noem het een stukje trots. Wij steunen daarom meerdere Tilburgse initiatieven middels het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Tilburg Trappers

De Tilburg Trappers of Destil Trappers zijn hét ijshockeyteam van Tilburg. Ze spelen in de hoogste nationale ijshockeycompetitie, de eredivisie. Als ijshockeyliefhebbers steunen wij deze club graag. Vandaar dat wij geheel belangeloos de nieuwe website en de mobiele website van de Trappers hebben gerealiseerd.

Tilburg Trappers wordt gesponsord door WebdesignTilburg

Drakenboot Festival Tilburg

Het Drakenboot Festival Tilburg staat in het teken van drakenbootraces waaraan diverse Tilburgse bedrijven deelnemen. WebdesignTilburg steunt dit festival door het gratis ontwikkelen van de website en door het ontwerpen en versturen van een aantal e-mail nieuwsbrieven.

Drakenboot Festival Tilburg wordt gesponsord door WebdesignTilburg

Stichting AED Tilburg

De stichting AED Tilburg is in 2007 opgericht om de gemeente Tilburg hartveilig te maken volgens het concept van de Nederlandse Hartstichting. Op de website vind je onder andere meer informatie over reanimeren en AED alerts en kun je je aanmelden als vrijwilliger.

Stichting AED Tilburg wordt gesponsord door WebdesignTilburg

Truck Tour Tilburg

Tijdens de Truck Tour Tilburg mogen lichamelijk en geestelijk beperkten meerijden met één van de 260 vrachtwagens. Dit is voor hen een geweldig evenement en WebdesignTilburg steunt dit dan ook van harte.

Truck Tour Tilburg wordt gesponsord door WebdesignTilburg

Typisch Tilburg

De stichting Typisch Tilburg houdt zich bezig met vele projecten ter promotie van de stad, waaronder de veelbesproken TypischTilburg Kalender. De website typischtilburg.nl geeft een overzicht van alles waar Tilburgers trots op zijn.

Typisch Tilburg wordt gesponsord door WebdesignTilburg

Tilburg Ten Miles

De Tilburg Ten Miles is een sinds 1988 jaarlijks terugkerend internationaal hardloopevenement in Tilburg voor zowel wedstrijdlopers als recreanten. Jaarlijks zijn er zo'n 10.000 deelnemers en circa 75.000 toeschouwers. Het is dus een belangrijk evenement voor de stad Tilburg en wij steunen dit initiatief dan ook graag.

Tilburg Ten Miles wordt gesponsord door WebdesignTilburg

Stichting Luz Alba

Stichting Luz Alba is de stichting van onze medewerkster Karen. Deze stichting steunt een weeshuis in Peru. Wij maakten voor deze stichting een Google Chrome extensie voor Sponsorkliks, waarmee de stichting geld kan verdienen wanneer iemand een aankoop doet bij één van de ruim 200 aangesloten webshops.

Stichting Luz Alba wordt gesponsord door WebdesignTilburg

BrandweerSpotters

Op BrandweerSpotters, ook een Tilburgs initiatief, vind je actueel (brandweer)nieuws uit Midden- en West-Brabant. De website lijkt in de behoefte te voorzien dat mensen graag alles willen weten, want brandweerspotters.nl ontvangt per dag gemiddeld zo'n 10.000 bezoekers.

BrandweerSpotters wordt gesponsord door WebdesignTilburg