Nog geen klant?
013 - 580 05 59
 

Website ontwikkeling

 
website laten maken

Tik-Tak. Je hebt 5 seconden om een nieuwe bezoeker op je website te houden. WebdesignTilburg zorgt ervoor dat je bezoekers niet alleen langer op je website blijven, maar ook klant worden.

 
Onze klanten
CTAC Powerhouse E-One Entertaiment Films Brandweer Amerstreek MVGM vastgoed Nederlandse IJshockeybond Fontys Hogescholen Atop Interieurbouw Hinlogics Koeriersdiensten Jaspers Verhuur Q-promotions Drukwerk
 
 
 
Snel naar : Voorbeelden ★ Voor & Na ★ Werkwijze
 

Voorbeelden van gerealiseerde websites:

Bekijk meer websites die WebdesignTilburg heeft ontwikkeld.

Je hebt al een nieuwe website vanaf € 1.500,-

 • Compleet in je eigen huisstijl, voldoet aan al je wensen
 • Met eenvoudig beheersysteem (CMS)
 • Standaard zoekmachinevriendelijk
 • Onbeperkt aantal pagina's
 • Inclusief Google Analytics


De voordelen van werken met WebdesignTilburg

  WebdesignTilburg heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites. Hierbij kiezen wij vooral voor een persoonlijke benadering en een no-nonsense mentaliteit.

 • Persoonlijke benadering
  Alleen wanneer we jou en je organisatie goed leren kennen, begrijpen we je doelstellingen en weten we hoe we je website zo moeten inrichten dat deze het maximale resultaat oplevert. Gedurende het hele ontwikkelproces houden we nauw contact, zodat beide partijen achteraf niet voor verrassingen komen te staan.
 • Full service bureau
  WebdesignTilburg is een full service internetbureau. Dit betekent dat wij niet alleen goed zijn in het ontwerpen en realiseren van websites, maar ook in alles wat daar verder bij komt kijken. Zo zorgen wij ervoor dat je website standaard zoekmachinevriendelijk is en dat deze gekoppeld is aan Analytics zodat je de webstatistieken kunt bijhouden. Ook kun je bij ons terecht voor extra webapplicaties zoals een webshop of beveiligde inlogomgeving. Daarnaast adviseren wij je over online marketingstrategieën en kunnen wij online marketing voor je uit handen nemen.
 • Creatief in oplossingen
  Wij hebben op alle gebieden kennis in huis, of het nu gaat om programmeren, ontwerpen, copywriting of online marketing. Ook zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, bijvoorbeeld als het gaat om mobiele websites en apps. Wij denken met je mee én we denken vooruit, zodat je website altijd klaar is voor de toekomst. Voor elk vraagstuk hebben wij een oplossing.
 • Resultaat telt
  Dat je website aantrekkelijk is is niet genoeg. Hij moet je verwachtingen waarmaken. Daarom richten wij ons continu op jouw specifieke doelstellingen. Onze klanten zien hun websitebezoek stijgen, de klantenbinding versterkt worden en meer leads dankzij onze inzet.
 • Gunstig tarief
  Voor al onze diensten rekenen wij een vast, laag uurtarief. Voordelig en transparant.

Onze werkwijze

Voor al onze projecten gaan wij op dezelfde uitgebreide manier te werk. We brainstormen over je wensen en online doelstellingen, maken een functioneel ontwerp, geven deze daarna grafisch vorm en testen uitvoerig voor je website daadwerkelijk gelanceerd wordt. Je wordt in alle stadia nauw betrokken, zodat het resultaat precies is zoals je verwacht.

Lees hier uitgebreid hoe WebdesignTilburg te werk gaat bij het bouwen van je website of webapplicatie.

Websites die wij vernieuwd hebben

Soms voldoet een bestaande website niet meer en heeft deze een opfrisbeurt nodig. In zo'n geval overleggen wij uitgebreid met je over welke aanpassingen gemaakt moeten worden. Je kunt er op rekenen dat de nieuwe website voldoet aan alle voorwaarden voor goede zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie.

Hieronder vind je een overzicht van een aantal websites die wij in een nieuw jasje hebben gestoken.