Nog geen klant?
013 - 580 05 59
 
 

Onze werkwijze

Om ervoor te zorgen dat we samen altijd tot het gewenste resultaat komen, hanteren wij een vaste, overzichteljike werkwijze bestaande uit 5 stappen:

1. Ontdekken

Wij maken persoonlijk kennis met je en willen inzicht krijgen in jouw organisatie. Wat is je doelgroep, wie zijn je concurrenten en wat zijn je online doelstellingen?

Resultaat: je ontvangt van ons een passend voorstel met budgetindicatie.

2. DefiniŽren

Jouw doelstellingen vertalen wij naar een projectplan. Er wordt een functioneel ontwerp gemaakt (een bouwtekening van je website of webshop, ook wel wireframe genoemd) dat voldoet aan je wensen en eisen. Ook geven we je een overzicht van de sitestructuur en specifieke kenmerken of toepassingen, en eventueel adviseren we je over een online-marketingstrategie.

Resultaat: een blauwdruk van hoe wij het project voor je gaan uitvoeren.

3. Ontwerpen

Onze grafisch ontwerper giet het functionele ontwerp in een mooi jasje, dat past bij je huisstijl en gericht is op een goede gebruikerservaring en zo hoog mogelijke conversiepercentages.

Resultaat: een collage van prototype paginaís in Photoshop, zodat je precies weet hoe je website eruit komt te zien.

4. Realiseren

Als je helemaal tevreden bent met het ontwerp gaan wij het project ontwikkelen. Uiteraard wordt je website/webshop zorgvuldig getest voordat we hem 'live' zetten.

Resultaat: een veilige en betrouwbare website/webapplicatie die resultaat oplevert.

5. Optimaliseren

Na de lancering van je website blijven wij deze monitoren en analyseren, en rapporteren wij je over de resultaten. In deze fase kunnen wij u ook helpen bij het inzetten van online marketing (bijvoorbeeld e-mail marketing, social media of zoekmachine adverteren) om beter vindbaar te worden in Google en (nog) meer omzet uit je website te halen.

Resultaat: je online resultaten naar een hoger niveau tillen.