Nog geen klant?
013 - 580 05 59
 

WordPress maatwerk

 

WordPress website op maat gemaakt?

  • Eenvoudig te beheren CMS
  • Website volledig naar wens gemaakt
  • Uitbreidbaar met vele plugins
 

Over WordPress

WordPress is waarschijnlijk het meest bekende en meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Hoewel het oorspronkelijk is opgezet om blogs mee te kunnen maken en bijhouden is het tegenwoordig minstens zo populair als CMS voor websites. Zowel kleine als zeer grote organisaties maken gebruik van WordPress

De kracht van WordPress zit hem in zijn eenvoud. Het systeem is zeer eenvoudig in gebruik. Ook al heb je weinig verstand van websites, je kunt er eenvoudig een eigen website mee beheren.

Standaard thema's vs. maatwerk

Er zijn ontzettend veel gratis en goedkope thema's te downloaden, waarmee je je eigen blog of website makkelijk in een mooie layout giet. Wil je echter geen 13-in-een-dozijn website of heb je specifieke wensen met betrekking tot het uiterlijk van je website, dan komt er een stukje maatwerk aan te pas.

Afhankelijk van je wensen en je budget kunnen we een bestaand thema omvormen tot een thema dat past bij jouw huisstijl, of we kunnen een thema geheel op maat voor je ontwikkelen. In dit laatste geval ontwerpen we een compleet nieuwe website voor je, die we omvormen tot een volwaardig eigen WordPress thema.

Standaard plugins vs. maatwerk

WordPress is een zeer eenvoudig, maar heel basic CMS. Dit betekent dat als je extra functionaliteiten in je website wilt inbouwen, denk aan contactformulieren, fotoalbums, social media koppelingen etc., je hier aparte plugins voor nodig hebt. Er is een groot aantal standaard plugins gratis te downloaden, maar misschien mis je net die ene specifieke functionaliteit. In dat geval ontwikkelen we graag een plugin op maat.

De voordelen van een maatwerk Wordpress website:

  • Zeer eenvoudig te beheren CMS
  • Layout van de website geheel op maat
  • Relatief lage ontwikkelkosten
  • Zeer veel bestaande plugins beschikbaar
  • Mogelijkheid om plugin op maat te laten maken

Ge´nteresseerd

Heb je interesse in een maatwerk Wordpress website of plugin? Wij horen graag waar je naar op zoek bent en vinden het leuk om samen met je te brainstormen.

Meer informatie? Maak een vrijblijvende afspraak!