Eenvoudige Shopware webshop

Klant
Cederroth Refill
Focus
Eenvoudige webshop die later uitbreidbaar is

De klant

Cederroth Refill is een nieuw project van een klant waar we al meer webshops voor hebben gebouwd. Met Cederroth Refill richt deze klant zich op zowel consumenten als de zakelijke markt voor pleisters, EHBO-stations en -navullingen. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met het gerenommerde merk Cederroth.

De webshop

Een paar jaar geleden ontwikkelden we al een eerste versie van deze webshop in Shopware 5. Nu is deze klant er klaar voor om de Europese markt te gaan veroveren. Daarbij hoorde een moderne, gebruiksvriendelijke webshop. We hebben de webshop daarom gemigreerd naar Shopware 6. De webshop is op dit moment nog eenvoudig, maar overzichtelijk, maar zal op termijn verder uitgebreid worden. Zo zijn er plannen om de webshop op korte termijn te vertalen naar het Engels en Duits.

Automatische navullingen

Koop je als bedrijf een eerstehulpstation van Cederroth Refill? Dan word je station voorzien van een QR-code waarmee je direct producten kunt nabestellen als het station niet meer compleet is. Ook zijn we bezig met een app voorzien van eerstehulpfilmpjes, zodat BHV’ers snel kunnen zien hoe ze moeten handelen en/of hoe bepaalde producten gebruikt moeten worden.