WordPress website laten maken

Een professionele WordPress website laten maken? Dit meest gebruikte CMS systeem is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook relatief snel te maken. Bovendien zijn er veel plugins beschikbaar. Daardoor kun je voor al je wensen eenvoudig een WordPress website laten bouwen.

Is WordPress iets voor jou?

Wij adviseren je graag

De voordelen van een WordPress website

Eén van de grootste voordelen van WordPress is dat heel veel mensen ermee kunnen werken. Dus neem je een nieuwe medewerker aan die de website moet beheren, of wil je (we kunnen het ons bijna niet voorstellen) overstappen naar een ander internetbureau, dan zorgt dat zelden voor problemen.

Een ander voordeel is dat er ontzettend veel goede, en vaak ook gratis, plugins beschikbaar zijn. Dit zijn kant-en-klare componenten voor allerlei toepassingen. Denk aan modules voor veelgestelde vragen, klantbeoordelingen, fotoalbums, locatiekiezers, reserveringsformulieren etc. Zo kun je dus een zeer complete WordPress website laten maken.

Daarom kiezen wij voor WordPress

We werken al jaren met dit systeem en kennen veel ins en outs. Wil je een WordPress website laten maken en ben je benieuwd hoe we dat bij WebdesignTilburg aanpakken? Lees hoe wij te werk gaan en waar we allemaal rekening mee houden.

  • Populairste CMS ter wereld
  • Eenvoudig te ontwikkelen
  • Zeer eenvoudig te beheren
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eindeloze functionaliteiten door vele plugins

Voor wie is het geschikt?

WordPress is eigenlijk voor iedereen geschikt: of je nu een eenvoudige website wilt of een groot portal met externe koppelingen.

Het voordeel van WordPress is dat het in de basis een simpel CMS is met een aantal standaard functionaliteiten. Afhankelijk van je wensen en doelstellingen gaan we het CMS uitbreiden met maatwerk modules of het aankopen van plugins. Zo heb je nooit meer dan nodig en blijft het CMS snel, veilig en overzichtelijk.

Wij zijn zeer tevreden over WebdesignTilburg omdat alles adequaat opgepakt en afgehandeld wordt. Dit is de manier waarop het volgens ons moet! Ga zo door!
Maarten van Raak
Raak Metals

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan bespreken we samen de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Blijf je WordPress website onderhouden

De populariteit van WordPress brengt ook risico’s met zich mee. Hoe meer mensen aan een platform werken, hoe groter de kans op beveiligingsproblemen. Zo zijn veel van de beschikbare plugins niet goed beveiligd, waardoor hackers toegang kunnen krijgen tot je site.

Het is daarom belangrijk dat je website en alle plugins regelmatig gecontroleerd en geüpdatet worden. Laat je een WordPress website door ons ontwikkelen of onderhouden, dan sluit je hier ook standaard een onderhoudscontract voor af. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en is je website altijd up-to-date en goed beveiligd.

 

Een functionele WordPress website laten maken

Ons team van ervaren ontwikkelaars werkt graag nauw met je samen om een website te bouwen die voldoet aan je wensen. Of je nu op zoek bent naar een e-commerce site of een informatieve website voor je bedrijf, met WordPress kunnen we dit gemakkelijk voor je mogelijk maken. Daarnaast kunnen we je ook onze expertise in online marketing aanbieden. Want wat is een mooie website zónder goede marketing? We zorgen er niet alleen voor dat je website gevonden wordt, maar ook goed werkt op alle apparaten.

 

Dit maakt WebdesignTilburg uniek

Bij WebdesignTilburg vinden we het belangrijk om eerlijk advies te geven en met jou mee te denken. We begrijpen dat een WordPress website laten maken iets is waarbij je iets uit handen geeft. Daarom is een goede communicatie tussen jou en wij als website bouwers een van onze kenmerken. Ben je benieuwd naar ons proces bij het maken van een WordPress website? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Hierin gaan we meer in op alle details en kun je kijken of een WordPress website iets voor jou is.

Vrijblijvend kennismaken?

Kevin van der Laak