WordPress website laten maken

WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites, en niet voor niets. Een WordPress website is zeer eenvoudig in gebruik en relatief snel te maken. Bovendien zijn er veel plugins beschikbaar. Daardoor kun je voor al je wensen eenvoudig een WordPress website laten bouwen.

Is WordPress iets voor jou?

Wij adviseren je graag

De voordelen van WordPress

Eén van de grootste voordelen van WordPress is dat heel veel mensen ermee kunnen werken. Dus neem je een nieuwe medewerker aan die de website moet beheren, of wil je (we kunnen het ons bijna niet voorstellen) overstappen naar een ander internetbureau, dan zorgt dat zelden voor problemen.

Een ander voordeel is dat er ontzettend veel goede, en vaak ook gratis, plugins beschikbaar zijn. Dit zijn kant-en-klare componenten voor allerlei toepassingen. Denk aan modules voor veelgestelde vragen, klantbeoordelingen, fotoalbums, locatiekiezers, reserveringsformulieren etc. Zo kun je dus een zeer complete WordPress website laten maken.

Daarom kiezen wij voor WordPress

Wil je een WordPress website laten maken en ben je benieuwd hoe dat nu in z’n werk gaat. Lees hoe wij te werk gaan en waar we allemaal rekening mee houden.

  • Populairste CMS ter wereld
  • Eenvoudig te ontwikkelen
  • Zeer eenvoudig te beheren
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eindeloze functionaliteiten door vele plugins

Voor wie is WordPress geschikt?

WordPress is eigenlijk voor iedereen geschikt: of je nu een eenvoudige website wilt of een groot portal met externe koppelingen.

Het voordeel van WordPress is dat het in de basis een simpel CMS is met een aantal standaard functionaliteiten. Afhankelijk van je wensen en doelstellingen gaan we het CMS uitbreiden met maatwerk modules of het aankopen van plugins. Zo heb je nooit meer dan nodig en blijft het CMS snel, veilig en overzichtelijk.

Wij zijn zeer tevreden over WebdesignTilburg omdat alles adequaat opgepakt en afgehandeld wordt. Dit is de manier waarop het volgens ons moet! Ga zo door!
Maarten van Raak
Raak Metals

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan bespreken we samen de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

WordPress onderhoud

De populariteit van WordPress brengt ook risico’s met zich mee. Hoe meer mensen aan een platform werken, hoe groter de kans op beveiligingsproblemen. Zo zijn veel van de beschikbare plugins niet goed beveiligd, waardoor hackers toegang kunnen krijgen tot je site.

Het is daarom belangrijk dat je website en alle plugins regelmatig gecontroleerd en geüpdatet worden. Laat je een WordPress website door ons ontwikkelen of onderhouden, dan sluit je hier ook standaard een onderhoudscontract voor af. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en is je website altijd up-to-date en goed beveiligd.

Vrijblijvend kennismaken?

Kevin van der Laak