Webapplicatie laten maken

Voor vrijwel al je technische wensen kun je een webapplicatie laten maken. Vertel ons waar je naar op zoek bent, dan denken wij graag met je mee en komen we met een goede oplossing.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem contact met ons op

Hoe complexer, hoe leuker

Geen uitdaging is ons te gek. Sterker nog, hoe ingewikkelder je project, hoe leuker wij het vinden. Wij denken met je mee en proberen met ideeën te komen waar je zelf helemaal nog niet aan had gedacht.

Van intranet tot complete digitale lesmethode

In de loop der jaren hebben wij aan veel leuke projecten gewerkt. Van een online cursusplatform voor Optijd.nu tot een complete digitale lesmethode maatschappijleer voor uitgeverij Essener.

Voorbeelden van applicaties die we voor je kunnen maken:

  • intranetten en extranetten
  • ledenadministratie software
  • urenregistratiesystemen
  • klantportaal of webportaal
  • maatwerk webshops (bijvoorbeeld met een complex bestelproces)
  • digitale leeromgevingen
  • API-koppelingen
  • boekingssystemen
  • applicaties voor logistieke planning
  • en nog veel meer

Elke webapplicatie is te koppelen aan bestaande software, aan andere maatwerk applicaties en/of uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Maatwerk webapplicatie laten maken?

Vrijwel alles is mogelijk. Wij horen graag waar je naar op zoek bent en adviseren je graag over de mogelijkheden. Bel ons op 013-5800559 of gebruik ons contactformulier.

WebdesignTilburg is een bedrijf dat meedenkt. Een bedrijf in de ict dat luistert naar de opdrachtgever. Ze bestaan dus wel!
Stephan Franken
Optijd.nu

Heb je een leuke uitdaging voor ons?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent. We brainstormen graag een keer met je.

Je kunt binnen 2 werkdagen een telefoontje terug verwachten.

Waarom een maatwerk applicatie laten maken?

Er zijn ontzettend veel softwareoplossingen op de markt, maar meestal valt het niet mee om er één te vinden die precies kan wat jij zoekt. Het grote voordeel van een maatwerk webapplicatie is – inderdaad – dat die maatwerk is. Niet meer en niet minder dan wat jij nodig hebt én naar eigen wens uit te breiden in de toekomst.

Het is ook handig dat je een eigen webapplicatie in fases kunt ontwikkelen. Je begint met de basis en breidt deze uit naarmate er meer budget beschikbaar is of je wensen veranderen.

Waarom Symfony?

Het zegt je misschien niet zoveel, maar wij ontwikkelen applicaties in Symfony. Dit is een stabiel en veelzijdig php-framework. Oftewel, de basis waarop veel php-applicaties gebouwd worden. Ook veel open source platforms zoals Magento, Drupal en Shopware zijn gebaseerd op Symfony. Wij hebben hier dan ook al jaren ervaring mee.

Met Symfony kun je complexe webapplicaties bouwen die geschikt zijn voor prestaties op zeer hoog niveau. Symfony staat voor snelheid, innovatie, werkt perfect samen met andere softwareoplossingen en is toekomstbestendig.

De gebruikersinterface bouwen we in React. Ook dat hoef je niet te kennen. Het betekent gewoon dat alles heel snel werkt 😉

Vrijblijvend kennismaken?

Kevin van der Laak