Over ons

Benieuwd met wat voor bureau en welke mensen je te maken hebt? Het viel niet mee om iedereen op de foto te krijgen, maar we stellen ons graag even aan je voor.
tafelvoetbal bij WDT

WebdesignTilburg (of gewoon WDT zoals we het zelf zeggen) is een full service internetbureau. Dat klinkt chic, maar eigenlijk zijn we gewoon een stelletje ontwikkelaars en online marketeers die het leuk vinden om toffe online dingen te doen voor onze klanten. Wat ons bijzonder maakt:

Wij geven eerlijk advies

Zelfs als dat betekent dat we je naar een andere partij door moeten verwijzen omdat een andere oplossing beter bij je past.

Wij denken met je mee

We luisteren naar jouw wensen, maar helpen je door een paar stappen vooruit te denken.

Technisch én commercieel inzicht

Wij hebben zowel ontwikkelaars als online marketeers in dienst. Er zijn dus mensen met technisch én commercieel inzicht die voor je aan de slag gaan.

Wij zijn inmiddels de nodige jaren klant. Inmiddels is onze tweede website opgeleverd. (...) Wij hebben in WebdesignTilburg een partner gevonden die met ons meedenkt, ons ondersteunt en adviseert in al onze online marketing en communicatie.
werner
Werner Schijvenaars
Van Gijzen opticiens

Lekker eigenwijs

Eerlijk, dynamisch, persoonlijk, assertief, bereikbaar, flexibel, laagdrempelig, deskundig, technisch… Dat is hoe onze klanten ons omschrijven.

Wij houden niet van stropdassen en gladde praatjes, maar zeggen eerlijk hoe het zit. We zijn ook eigenwijs; soms weten wij het nu eenmaal beter. Dankzij de korte lijntjes is er veel persoonlijk contact tussen ons en onze klanten. Zo komen we samen altijd tot het beste online resultaat.

kantoor van WebdesignTilburg

Alles in huis

Vind je het ook zo makkelijk als je één aanspreekpunt hebt voor alle zaken rondom je website? Dat je verder nergens over na hoeft te denken, maar het gewoon voor je geregeld wordt? Van hosting en advies over de AVG tot alle vormen van online marketing, wij kunnen het voor je regelen.

Hoewel we WebdesignTilburg heten besteden we het design trouwens meestal uit. Door met verschillende vormgevers te werken is elk ontwerp uniek en afgestemd op jouw wensen.

De gezichten…

Veel van onze collega’s gaan niet graag op de foto, maar gelukkig hebben we ze toch zover gekregen. Zo kun je tenminste zien met wie je nu steeds aan het mailen of bellen bent.

Contact opnemen? Bel 013 – 580 0559 of gebruik ons contactformulier.

Kevin van der Laak

Kevin van der Laak

Eigenaar
Jeroen Aartse

Jeroen Aartse

Eigenaar / Backend developer
Koen Brouwers

Koen Brouwers

Frontend developer / Designer
Dennis van den Hout

Dennis van den Hout

Backend developer
Janneke Gortzak – van Bergeijk

Janneke Gortzak – van Bergeijk

Online marketeer
Carlijn Beekmans

Carlijn Beekmans

Online marketeer
Jo-Anne Steenbeeke

Jo-Anne Steenbeeke

Backend developer
Hieu Nguyen

Hieu Nguyen

Backend developer
Brent van Strien

Brent van Strien

Full stack developer
Tristan van den Maagdenberg

Tristan van den Maagdenberg

Online marketeer
Ruud Spijkers

Ruud Spijkers

Backend Developer
Lotte Siereveld

Lotte Siereveld

Junior online marketeer
Noor Boonen

Noor Boonen

Online marketeer