Magento specialist

Ben je op zoek naar een Magento specialist? Dan zit je goed! Zowel onze programmeurs als online marketeers zijn helemaal thuis in Magento 1 en 2.

Vrijblijvend kennismaken?

Bel 013 - 580 05 59 of stuur een mailtje

Magento partner

Of je nu over wilt stappen van Magento 1 naar Magento 2, een Magento specialist zoekt voor periodiek onderhoud en doorontwikkeling of meer uit je webshop wilt halen door SEO en Google Ads beter in te zetten: wij helpen graag.

Wij vinden het leuk om samen met jou te brainstormen over de mogelijkheden. We horen graag van je waar je vastloopt, wat je doelstellingen zijn en naar wat voor samenwerking je op zoek bent. Vervolgens geven wij je eerlijk advies. Wij verkopen je geen Magento 2.0 webshop als je budget beperkt is en we de grootste problemen ook op kunnen lossen met een paar uurtjes werk.

Maar denken we dat er geen hoop is voor je huidige webshop omdat die eruitziet alsof je oma hem ontworpen heeft, dan zeggen we dat ook eerlijk.

Vindbaarheid en conversie staan voorop

Wij werken liever niet met standaard thema’s, maar ontwikkelen een maatwerk thema aan de hand van jouw wensen en eisen.

Hierbij houden we rekening met alle ‘best practices’ op het gebied van SEO en conversie optimalisatie waarvan onze online marketeers weten dat ze resultaat opleveren.

ontwikkeling webshop en applicaties

Van Magento 1 naar Magento 2

Per 1 juli 2020 is Magento gestopt met de ondersteuning van Magento 1. Misschien voelt het alsof je verplicht bent om over te stappen op Magento 2. Dat is niet zo. Mage One bijvoorbeeld, blijft nog ten minste 5 jaar beveiligingsupdates uitbrengen voor Magento 1.

Maar waarschijnlijk denk je wel na over de toekomst. Want ga je nog investeren in je huidige site als je weet dat je een keer over moet? En wat als je inderdaad wilt vernieuwen? Zit je dan vast aan Magento 2 of zijn er alternatieven?

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Migratie van Magento 1 naar Magento 2
  • Migratie van Magento 1 naar Shopware
  • Voorlopig Magento 1 aanhouden
  • Overstappen op een ander soort platform (bijv. Lightspeed)

Wij geven je graag eerlijk advies. Benieuwd wat we in jouw situatie adviseren? Bel 013 – 580 05 59  en vraag naar Kevin of Karen.

 

Fijne partij om mee samen te werken, zowel voor de realisatie als optimalisatie van onze B2C en B2B Magento webshops. Ze nemen de tijd om mee te denken, kunnen snel schakelen en zijn goed bereikbaar voor 'spoedjes', vragen en advies.
Michelle Mertens
Shoesme.nl

De voordelen van Magento 2

Zeer uitgebreid platform met groot aantal basisfunctionaliteiten voor zowel B2C als B2B.

Groot aanbod extensies van derde partijen om vrijwel alle wensen te kunnen realiseren op het gebied van user experience, marketing, B2B, checkout en verzending etc.

Biedt alles dat nodig is voor topposities in Google, zelfs zonder aanvullende extensies.

Werkt samen met alle Nederlandse en internationale betaalsystemen en is daarnaast ook goed te koppelen aan andere software, zoals Exact, SAP, Mailchimp etc.