Shopware specialist

Ben je op zoek naar een Shopware specialist? Dan zit je goed! Shopware is het perfecte platform zowel kleine, middelgrote als grote webshops en een interessant alternatief voor Magento 2.
webshop laten maken

Shopware voor de startende webshopeigenaar

We hebben allemaal ontdekt dat het erg fijn is als het mogelijk is om online te winkelen. Zowel webshops voor particulieren als webwinkels gericht op de zakelijke markt blijven groeien en de rek is er nog lang niet uit.

Groot gelijk dus dat je hier ook mee aan de slag wilt. Als startende webshopeigenaar is het moeilijk door de bomen het bos te zien. Er zijn zoveel webshopplatforms. Wil je echt heel eenvoudig beginnen, dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld Lightspeed, Prestashop of Shopify.

Wil je meteen een stevige basis neerzetten of heb je veel specifieke wensen waarvoor maatwerk nodig is, dan kom je al snel uit bij Magento 2 of Shopware. Waar Magento 2 steeds meer gericht is op enterprise (de hele grote bedrijven), is Shopware ook toegankelijk voor de startende ondernemer. Je kunt beginnen met een eenvoudige webshop en deze in de toekomst naar wens uitbreiden.

shopware beste ecommerce platform
Bron: nl.shopware.com

Shopware als alternatief voor Magento 2

Het migreren van Magento 1 naar Magento 2 kost veel tijd en dus geld. Magento 2 is een erg robuust, maar ook complex platform. Bovendien is het onderhoud van een Magento 2 shop vrij prijzig. Voor veel webshopeigenaren is dit een reden om naar alternatieven te kijken.

Shopware is een interessant alternatief voor Magento 2. Heb je op dit moment een Magento 1 webshop, dan kunnen we deze uiteraard migreren naar Shopware. Onder andere je categorieën, producten, teksten en klantgegevens worden dan automatisch mee overgenomen zodat je deze niet opnieuw hoeft in te voeren.

Shopware of Magento: wat kies je?

Wij krijgen heel veel vragen van klanten die twijfelen of ze moeten kiezen voor Magento 2 of Shopware 6. We besloten daarom een webinar te organiseren waarin we de overeenkomsten en verschillen bespreken en vragen beantwoordden van klanten. Bekijk het webinar hieronder terug.

De voordelen van Shopware

Het grootste voordeel van Shopware is dat het een grote hoeveelheid standaard e-commerce functionaliteiten biedt. Daardoor hoeven we niet steeds zelf het wiel uit te vinden en besparen we een hoop tijd.

Een pluspunt van Shopware ten opzichte van Magento is dat je zelf vrij makkelijk pagina’s kunt indelen en allerlei snippets (blokken) zelf kunt beheren. Er zijn veel thema’s waar je direct zelf mee aan de slag kunt. Dus als je met een eenvoudige basisshop tevreden bent, ben je snel klaar. Wil je een webshop met alles erop en eraan, helemaal op maat gemaakt, dan kan dat natuurlijk ook.

  • Focus op user experience
    Flexibel zelf te beheren systeem
  • SEO-vriendelijk
    Klaar om te scoren in Google
  • Groot aantal extensies
    Dat betekent heel veel uitbreidingsmogelijkheden

Voorproefje

Bekijk deze introductievideo voor een eerste indruk van het Shopware systeem:

Standaard zeer compleet

Shopware is een van oorsprong Duits e-commerceplatform dat nu ook de rest van Europa aan het veroveren is, en wij zijn fan. Op dit moment is het een van de grootste open source e-commerce oplossingen in Duitsland. Naar verwachting gaat Shopware de komende jaren ook in Nederland ‘één van de groten’ worden.

Het mooie aan Shopware is dat het standaard zeer compleet wordt opgeleverd. Er is goed nagedacht over fuctionaliteiten. Voor jou als webshopeigenaar en voor het gebruiksgemak van de bezoeker.

Een top bedrijf waar ze snappen wat belangrijk is. Klantvriendelijk, servicegericht, probleemoplossend en plezierig in de omgang. Buiten dit zit hier een zeer deskundig team dat weet waar ze over praten.
Linda Gloudemans
Schminkengrime.nl

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen als Shopware partner?

Wij adviseren en helpen je graag!