Shopware specialist

Ben je op zoek naar een Shopware specialist? Dan zit je goed! Het migreren van Magento 1 naar Magento 2 kost veel tijd en dus geld. Voor veel webshopeigenaren is dit een reden om naar alternatieven te kijken. Shopware is een interessant alternatief voor Magento 2.
webshop laten maken

Wij ontwikkelen op dit moment Shopware webshops voor:

shopware klanten

Standaard zeer compleet

Shopware is een van oorsprong Duits e-commerceplatform dat nu ook de rest van Europa aan het veroveren is, en wij zijn fan. Op dit moment is het een van de grootste open source e-commerce oplossingen in Duitsland. Naar verwachting gaat Shopware de komende jaren ook in Nederland ‘één van de groten’ worden.

Het mooie aan Shopware is dat het standaard zeer compleet wordt opgeleverd. Er is goed nagedacht over fuctionaliteiten. Voor jou als webshopeigenaar en voor het gebruiksgemak van de bezoeker.

De voordelen van Shopware

Het grootste voordeel van Shopware is dat het een grote hoeveelheid standaard e-commerce functionaliteiten biedt. Daardoor hoeven we niet steeds zelf het wiel uit te vinden en besparen we een hoop tijd.

Een pluspunt van Shopware ten opzichte van Magento is dat je zelf vrij makkelijk pagina’s kunt indelen en allerlei snippets (blokken) zelf kunt beheren. Er zijn veel thema’s waar je direct zelf mee aan de slag kunt. Dus als je met een eenvoudige basisshop tevreden bent, ben je snel klaar. Wil je een webshop met alles erop en eraan, helemaal op maat gemaakt, dan kan dat natuurlijk ook.

  • Focus op user experience
    Flexibel zelf te beheren systeem
  • SEO-vriendelijk
    Klaar om te scoren in Google
  • Groot aantal extensies
    Dat betekent heel veel uitbreidingsmogelijkheden

Toffe Shopware sites die we al gemaakt hebben:

Voorproefje

Bekijk deze introductievideo voor een eerste indruk van het Shopware systeem:

Een top bedrijf waar ze snappen wat belangrijk is. Klantvriendelijk, servicegericht, probleemoplossend en plezierig in de omgang. Buiten dit zit hier een zeer deskundig team dat weet waar ze over praten.
Linda Gloudemans
Schminkengrime.nl

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen als Shopware partner?

Wij adviseren en helpen je graag!