Een prachtige nieuwe WordPress website

Klant
De Heren van Werk
Focus
Het ontwikkelen van een overzichtelijke, moderne website

De Heren Van Werk maken loopbaan- en ondernemerscoaching vanzelfsprekend voor particulieren en bedrijven. Zoals ze het zelf zeggen: Maurice is er voor het coachen van de persoon. Elton zorgt ervoor dat die persoon door de markt wordt ontdekt. En die combi is goud waard.

Alles klopt

Deherenvanwerk.nl is gebouwd in WordPress. In meerdere gezellige sessies zijn we tot een perfect totaalplaatje gekomen.

De Heren hadden een bepaalde sfeer in hun hoofd zitten. Deze is vertaald naar een modern, dynamisch ontwerp. De fotografie, in opdracht van De Heren verzorgd door Bjorn Staps, maakt het plaatje compleet. Het mooie eindresultaat is te danken aan een goede planning, goede samenwerking en aandacht voor details door alle partijen.

Doordat De Heren vooraf al wisten wie de fotografie zou verzorgen en welke sfeer ze wilden uitstralen kon de vormgever hierop inspelen. Er is aandacht besteed aan het schrijven van goede teksten en aan de structuur van de website. Gedurende het proces zijn veel oorspronkelijke idee├źn veranderd en vaak verbeterd. De flexibiliteit van beide kanten heeft uiteindelijk gezorgd voor een website waar we trots op zijn.

Het kunnen vertrouwen op de professie van het team van WebdesignTilburg maakte de samenwerking in het proces van ontwerp tot realisatie goed. Korte lijnen, snel schakelen en meedenken.
Maurice van Dijk
De Heren van Werk

Wil je ook zo'n mooie site?

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak