Het ontwerpen en ontwikkelen van een compleet nieuwe website

Klant
De Voltage
Focus
Het ontwerpen en ontwikkelen van een compleet nieuwe website

De klant

De Voltage is het grootste indoor entertainment center van Nederland. Naast indoor- biedt De Voltage ook outdoor activiteiten en complete arrangementen aan. Met meer dan 40 verschillende activiteiten voor jong en oud is er voor ieder wat wils.

De vraag

De website van De Voltage was qua functionaliteit en look-and-feel sterk verouderd. Vandaar dat de wens ontstond om een geheel nieuwe website te laten ontwikkelen. Wij verzorgden zowel de ontwikkeling als een compleet nieuwe digitale identiteit.

Nieuwe digitale identiteit

Door de primair donkere look-and-feel voelt het alsof je echt binnen bent in het indoor centrum van De Voltage. De organische vormen in verschillende felle kleuren bieden ondersteuning in contrast zoals de LED-verlichting dat in het indoor centrum doet. Door de donkere achtergrond van de website springen de kleurrijke foto’s van de activiteiten er ook met name goed uit.

screenshot website Voltage

 

Koppeling met online boekingssysteem

Met het boekingsformulier op de homepage kun je direct een activiteit naar keuze selecteren, de datum waarop je wilt langskomen en het aantal deelnemers. De totaalprijs wordt realtime voor je berekend zodat je nooit voor verassingen komt te staan. Wanneer je alles naar wens hebt ingevoerd word je doorgestuurd naar het externe online boekingssysteem van De Voltage, superhandig!

screenshot website Voltage

Een arrangement om nooit te vergeten

Doordat het op de oude website lastig was om te zien welke activiteiten en voorzieningen er in een arrangement zaten, hebben we deze geheel opnieuw vormgegeven. Op de arrangementenpagina valt in één oogopslag al te zien waaruit een arrangement bestaat, wel zo gemakkelijk. Op de pagina van een specifiek arrangement wordt alles wat inbegrepen is bovenaan duidelijk uitgelicht met daarbij de mogelijkheid om elk onderdeel in detail te bekijken.

screenshot pagina's Voltage
WebdesignTilburg heeft zich verdiept in onze diensten waardoor ze passend maatwerk hebben en kunnen leveren. Fijne samenwerking, snelle opvolging en je kan altijd rekenen op goed advies en kundig werk.
Caithlyn Schneider
De Voltage Indoor Entertainment

Meer bezoekers, meer boekingen

De Voltage wilde niet alleen een toffe, nieuwe website met een moderne uitstraling. Het doel was ook om online beter vindbaar te worden en te zorgen voor meer online boekingen. Dit is een continu proces, maar we zien in de eerste maanden na de lancering al een stijging in het aantal bezoekers van bijna 40%. Het aantal organische bezoekers is zelfs gestegen met 60%.

In de eerste maand zagen we al een flinke stijging in het aantal boekingen. In de maanden voor de lancering lag het aantal boekingen lager dan het jaar ervoor, maar in de eerste maand na de lancering was het aantal bijna verdubbeld ten opzichte van vorig jaar.

We blijven De Voltage ondersteunen met SEO, SEA en andere vormen van online marketing en gaan zorgen voor nóg meer bezoekers en online boekingen.

Ook zo'n mooie website?

Wij komen graag een keer bij je langs om te praten over je project.