De overstap naar WordPress

Klant
Holland Recycling
Focus
Een nieuwe website die beter aansluit bij de wensen van de klant

Het juiste Content Management System kiezen

Bij Holland Recycling werd al jaren de website beheerd in Magento 1. Destijds een weloverwogen keuze, maar inmiddels sloot dit CMS niet meer aan bij de inhoud van de website en de wensen van de klant. Te veel ongebruikte functionaliteiten zorgden voor een onoverzichtelijke backend. Het was dan ook hoog tijd om een nieuwe website te ontwikkelen met behulp van het juiste CMS.

De website is voornamelijk informatief en dient vooral eenvoudig te beheren te zijn. Niet gek dus dat de keuze viel op WordPress! WordPress bevat standaard alleen het broodnodige om een informatieve website op te zetten, niets meer en niets minder. Hierdoor is het super eenvoudig in gebruik en ben je snel wegwijs in het CMS.

Recycling catalogus

Daar waar de standaardfunctionaliteiten van WordPress grotendeels voldoen, is er voor de recycling catalogus een maatwerk materialenmodule ontwikkeld. Hier kan de klant alle materialen beheren en groeperen per categorie.

Meertalige website

Holland Recycling heeft naast zijn Nederlandse klanten ook enkele internationale klanten. Om die reden hebben we de website voorzien van een meertaligheidsmodule zodat de website ook voor diƩ klanten toegankelijk is, wel zo handig toch!

Ook zo'n fijne website?

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!