Met een nieuwe webshop een flinke stap vooruit

Klant
Shoesme

De wereld van Baby- en Kinderschoenen

Shoesme is een Nederlands kinderschoenenmerk, opgericht door Michiel Slaats. Hij merkte destijds dat er bij het maken van baby- en kinderschoenen nog niet echt werd gekeken naar de ontwikkeling van voeten in verschillende fases. Zo werd Shoesme in 1999 geboren.

Shoesme is onder andere bekend van de concepten BABY-PROOF® (voor de eerste stapjes) en EXTREME FLEX® (eerste echte loopschoenen).

Magento webshop voor consumenten en dealers

Voor Shoesme mochten wij een nieuwe Magento webshop ontwikkelen. Deze webshop is vooral op consumenten gericht die hun kinderschoenen direct online bij Shoesme kunnen bestellen. Daarnaast is er ook een dealeromgeving waar resellers hun (na)bestellingen door kunnen geven.

Fijne partij om mee samen te werken, zowel voor de realisatie als optimalisatie van onze B2C en B2B Magento webshops. Ze nemen de tijd om mee te denken, kunnen snel schakelen en zijn goed bereikbaar voor 'spoedjes', vragen en advies.
Evy van Hulten
Shoesme

Tam Tam

Shoesme.nl was al populair onder jonge moeders, maar de naamsbekendheid mocht nog véél groter. Daarom helpen we Shoesme met online marketing.

Doorlopend doen we zoekmachine-optimalisatie en AdWords optimalisatie voor de Nederlandse en Belgische website. Daarnaast verzorgen we twee keer per jaar een grote online campagne om de naamsbekendheid te vergroten en de (online) verkopen te stimuleren.

Dit doen we door middel van Facebook- en Instagramcampagnes, Google Shopping, Search en Displaycampagnes.

Mooie bijkomstigheid: tijdens de najaarscampagne van 2017 piekte het organische verkeer ook. Tijdens de eerste weken zagen we 33% meer organische bezoekers dan in dezelfde periode een jaar eerder en het directe verkeer steeg met 9%.

Vrijblijvend kennismaken?

Wij komen graag een keer bij je langs om te praten over je project.