Een schitterende nieuwe WordPress website

Klant
Sollo
Focus
Het ontwikkelen van een nieuwe WordPress website

Een familiebedrijf met een groene missie

Dit familiebedrijf begon als eenmanszaak in 1990 in de bouw- en installatiebranche en is nu uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat zich specialiseert in duurzame energie. Voorheen bekend als ESS Zonnepanelen, nu na een volledige rebranding: Sollo. Bij zo’n rebranding komt natuurlijk enorm veel kijken, waaronder een volledig nieuwe website. Sollo schakelde onze expertise in om deze wens te vervullen.

De vrijheid van dynamische bouwblokken

Om ervoor te zorgen dat niet elke pagina op z’n broertje lijkt ontwikkelden we een breed scala aan dynamische bouwblokken. Dat klinkt heel ingewikkeld maar is juist het tegenovergestelde. Met deze bouwblokken kan Sollo zelf haar pagina’s inrichten op ontelbaar verschillende manieren en krijgt elk stukje content een bijpassende layout. Het resultaat is een prachtige en minder repetitieve website.

screenshots website Sollo

Offerte aanvragen was nog nooit zo makkelijk

We ontwikkelden een maatwerk offerteformulier boordevol handige functionaliteiten. Je vult op de homepage je adresgegevens in en belandt daarna direct in de offerte-flow. Hier valt meteen op dat met behulp van de Google Maps API en de reeds ingevulde adresgegevens er een satellietweergave is ingeladen van jouw dak. Kun je meteen zien hoeveel zonnepanelen er daadwerkelijk op passen, wel zo handig.

screenshots website Sollo

Om in te kunnen schatten hoeveel zonnepanelen je nodig hebt geef je jouw stroomverbruik per jaar door. Weet je jouw verbruik niet uit je hoofd? Geen probleem, door de handige inschattingstool die we ontwikkelden wordt het voor je berekend op basis van het aantal personen en je woonsituatie.

Wanneer het aantal aangeraden zonnepanelen bekend is word je geïnformeerd over de besparing die je hiermee kunt behalen. We berekenen de kostenbesparing per jaar, de terugverdientijd en de stroomopbrengst per jaar en presenteren dit overzichtelijk aan de gebruiker.

screenshots module Sollo

Koppeling met 2solar software

Naast dat het voor de gebruiker ‘easy as one-two-three’ is om offerte aan te vragen hebben we het leven voor Sollo ook een stukje makkelijker gemaakt. Alle offerteaanvragen die via de website gedaan worden sturen we direct door naar de 2solar software. Zo kan Sollo de aanvragen in haar eigen systeem verwerken.

Ook zo'n mooie website?

Wij komen graag een keer bij je langs om te praten over je project.