De lekkerste webshop van Nederland

Klant
Tasty Me
Focus
Een moderne Shopware webshop

Tasty me: voor al je bakproducten

Tasty Me is de leukste webshop voor (thuis)bakkers. Sinds 2013 vind je in de webshop (en ook in winkels zoals de Xenos en Wibra) een superleuk assortiment (glutenvrije) bakmixen, eetbare decoraties, bakgereedschap en nog veel meer.

Online shoppen

Bij Tasty Me is het nooit moeilijk je winkelmandje vol te laden, maar de oude webshop was wel echt verouderd en presteerde niet goed. Tenminste, voor zover wij weten, want Google Analytics stond niet eens goed ingesteld. Bovendien straalde de site ook niet meer uit wat Tasty Me is: een jonge, hippe, frisse en vrolijke webshop. Hoog tijd dus voor een nieuwe webshop.

De oplossing: Shopware 6

Op basis van de wensen van de klant kozen we voor Shopware. Dit platform is super gebruiksvriendelijk en biedt alle functionaliteiten die Tasty Me nodig heeft, zoals speciale configuratie m.b.t. verzendkosten, een loyaltysysteem, een koppeling met ShopsUnited, het tonen van een voedingswaardetabel bij producten etc.

Helaas was de oude webshop niet geschikt voor een migratie naar Shopware. De klant heeft er daarom voor gekozen met een schone lei te beginnen en de webshop zelf te vullen met behulp van onze instructies. Ook hebben wij de klant geadviseerd over de menustructuur, SEO-content en redirects, zodat de nieuwe webshop direct in de basis goed staat.

En nu gaan we voor groei

Tasty Me is de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft een mooie naamsbekendheid dankzij samenwerkingen met o.a. Xenos en Wibra. Maar de online markt is groot en hier willen we meer vanaf snoepen. Gelukkig mogen we nu op maandelijkse basis aan de slag voor Tasty Me met SEO en Google Ads. Als het goed is kan binnenkort niemand meer om Tasty Me heen!

Ook geïnteresseerd in Shopware?

Kevin van der Laak