Mooie WordPress site met veel ambitie

Team Fysiotherapie is een jonge organisatie. In 2020 gestart met één vestiging, nu inmiddels al op 4 locaties actief. Deze website gaat zeker bijdragen aan verdere groei.
Klant
Team Fysiotherapie
Focus
Een website die zorgt voor groei en meegroeit

De klant

Team Fysiotherapie is een samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken.

De wens

Aangezien Team Fysiotherapie een nieuwe organisatie is, was er nog geen website en ook geen huisstijl. Als eigenaar wilde Roland graag een frisse, duidelijke, vriendelijke huisstijl. De website mocht laagdrempelig zijn, maar wel zo dat deze in de toekomst mee kan groeien met de organisatie en eenvoudig uitgebreid kan worden. Zo kunnen er eenvoudig nieuwe locaties toegevoegd worden als nieuwe praktijken zich aansluiten bij Team Fysiotherapie.

Daarnaast vond Roland het belangrijk dat de website dynamisch en interactief zou worden. Geen standaard template, maar een uniek design dat iets zegt over Team Fysiotherapie.

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een moderne, vriendelijke, frisse en overzichtelijke WordPress website waarop vooral veel aandacht is voor de aangesloten praktijken en hun medewerkers. Bezoekers krijgen een warm gevoel bij de organisatie, een goed beeld van wat deze fysiotherapeuten voor de klant kunnen betekenen en kunnen bovendien veel relevante achtergrondinformatie lezen.

Bovendien is er veel aandacht voor het uiteindelijke doel van de website: conversie genereren. Het is eenvoudig een vraag te stellen of direct een afspraak te maken, zodat de website bij zal dragen aan verdere groei van Team Fysiotherapie.