Shopware 6 voor Toshiba Airconditioning

Klant
Intercool Technics B.V.
Focus
Een Shopware 6 webshop die klaar is voor de toekomst

De klant

Toshiba-airco.com is een website van Intercool. Intercool is exclusief importeur van Toshiba airconditioners voor de Benelux. Naast vele modellen airconditioners voor particulier en zakelijk gebruikt biedt Toshiba ook lucht-water-warmtepompen en warmteterugwinsystemen.

De website

De vernieuwde website is zowel gericht op particuliere als zakelijke klanten en presenteert alle producten op een mooie, overzichtelijke manier. De website is zo ingericht dat bezoekers makkelijk kunnen ontdekken welk product voor hen geschikt is. Klanten kunnen niet direct online bestellen, maar contact opnemen met één van de installateurs bij hun in de buurt.

Voor deze installateurs is er een afgeschermde omgeving waar zij onder andere brochures en technische documenten kunnen downloaden. Daarnaast kunnen ze service- en retourformulieren invullen, trainingen bekijken en zich hiervoor inschrijven en storingsmeldingen zoeken.

Shopware 6

De oude Intercool website was lang geleden door ons gebouwd en kon beheerd worden met een (inmiddels verouderd) maatwerk CMS. De oude Toshiba site was gemaakt in Magento 1. Er is nu gekozen om beide sites samen te voegen in Shopware 6: een platform dat eenvoudig uitgebreid kan worden en waarmee dankzij de Shopping Worlds ook mooie landingspagina’s gecreëerd kunnen worden. De komende maanden gaan we sfeervolle landingspagina’s opzetten voor een aantal thema’s waarmee vervolgens een aantal brandingcampagnes opgezet gaan worden in o.a. Google Ads, Facebook/Instagram en YouTube.

Geïnteresseerd in Shopware?

Kevin van der Laak