Webinar

Shopware vs Magento 2

Locatie
Dit webinar is online te volgen
Datum
donderdag 20 mei
Van 14:00u tot 15:00u
Prijs
Gratis

Voor wie is dit webinar geschikt?

Dit webinar is gericht op iedereen die overweegt een nieuwe webshop te laten ontwikkelen. Shopware kan een interessante keuze zijn. Het is in het bijzonder interessant als je op dit moment een Magento 1 webshop hebt en twijfelt of je over moeten stappen op Magento 2 of Shopware.

Inhoud

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  • Korte introductie Shopware
  • Voor wie is Shopware geschikt?
  • Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen Magento 2 en Shopware?
  • Wat zijn de voordelen van Shopware?
  • Wat kost een Shopware webshop?
  • Wat is het beste moment om te migreren naar een nieuw platform?

Daarnaast nemen we uitgebreid de tijd om persoonlijke vragen te beantwoorden. Stel je vraag alvast in het aanmeldformulier, dan is de kans groter dat we deze live kunnen behandelen.

Hoe volgen?

Dit webinar is live te volgen via enkele van onze social media kanalen. Als je je aanmeldt voor dit webinar ontvang je een paar dagen van tevoren een e-mail met de details.

Webinar gemist?

Kun je de webinar niet live volgen? Geen probleem. Meld je alsnog aan, dan ontvang je na afloop een link om de webinar terug te kijken.

Over de sprekers

Kevin van der Laak

Kevin adviseert klanten die een nieuwe website of webshop willen ontwikkelen, zowel vanuit commercieel als technisch oogpunt. Hij is het belangrijkste aanspreekpunt voor onze klanten en stuurt ontwikkelaars aan.

Karen Foesenek

Karen is online marketeer, maar daarnaast ook regelmatig betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe websites en webshops. Van advies en offerte tot het bepalen van de structuur van de website en een probleemloze livegang.

Schrijf je in voor de webinar