Webinar

Google Analytics 4

Webinar gemist?

Kijk het hieronder terug.

Voor wie is dit webinar geschikt?

Voor iedereen die regelmatig gebruikmaakt van Google Analytics, maar nog weinig snapt van Google Analytics 4. Je leert wat de belangrijkste verschillen zijn, welke instellingen belangrijk zijn, hoe je GA4 moet gebruiken en hoe je de rapporten die voor jou het meest interessant zijn kunt bekijken.

Inhoud

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  • Korte introductie Google Analytics 4
  • De belangrijkste verschillen tussen Universal Analytics en GA4
  • Rapporten vs. verkenningen
  • Hoe maak je zelf rapporten aan?
  • Tips om zelf aan de slag te gaan

Dit webinar is voor iedereen die nog niet of nauwelijks bekend is met GA4. We nemen na afloop uitgebreid de tijd om persoonlijke vragen te beantwoorden.

Na afloop

Kun je het webinar niet live volgen? Dan ontvang je na afloop een link om het terug te kijken. Als je na of in plaats van het webinar graag priv├ętraining krijgt over Google Analytics 4 is dat uiteraard ook mogelijk. Neem in dat geval contact op met Karen.

Over de sprekers

Karen Foesenek
Karen werkt al ruim 10 jaar bij WebdesignTilburg. Als online marketeer kijkt ze dagelijks in Google Analytics. Zowel voor het maken van analyses en rapportages als voor het bepalen van SEO- en SEA-strategie├źn voor diverse klanten.

Carlijn Beekmans
Online marketeer Carlijn is gespecialiseerd in de technische kant van SEO en alles dat met data, metingen en dashboards te maken heeft. Ze is helemaal thuis in Google Analytics, Google Tag Manager en Looker Studio.