Social media campagnes

Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, WhatsApp...

Als je klanten daar te vinden zijn, dan kan het interessant zijn om er als bedrijf ook zichtbaar te zijn. Maar dit hangt uiteraard af van je doelstellingen. Actief zijn op Facebook, alleen maar omdat je denkt dat dat erbij hoort is niet het goede uitgangspunt. Wij kijken graag samen met jou of social media deel uit zouden moeten maken van je online marketingmix. 

De kracht van social media

de kracht van social media

Dat we in 2018 niet om social media heen kunnen is duidelijk. Voor ieder is er wat wils en de gemiddelde persoon brengt zo’n 2 uur per dag door op de diverse sociale kanalen (bron: Mediakix).

In 2018 geven adverteerders voor het eerst meer geld uit aan online reclame dan aan televisiereclame. Een groot deel van dat budget gaat naar Facebook, YouTube en andere social media.

"Zeer deskundig en flexibel advies. Webdesign denkt graag mee en heeft voor alles een mooie oplossing."

- Michael van den Broek, BBA Tours

Social media ondersteuning

Sommige klanten willen al hun social media activiteiten uitbesteden, anderen willen alleen wat ondersteuning bij het opzetten van campagnes.

Wij kunnen je op alle manieren ondersteunen:

  • Wekelijks content posten op bijvoorbeeld Facebook of Linkedin
  • Helpen met een contentstrategie of campagneplan
  • Advertentiecampagnes opzetten
  • Trainingen geven
  • Etc.

social media strategie

Ook meer halen uit social media?

(Welke) social media inzetten?

Denk je dat jouw organisatie meer moet doen met social media marketing? Het is niet voor iedereen weggelegd. Onze vuistregel is: doe het goed of doe het niet.

Heb je nauwelijks budget of geen enthousiaste medewerkers die hiermee voor je aan de slag kunnen? Dan kun je misschien beter kiezen voor andere vormen van online zichtbaarheid.

Maar in heel veel branches en voor veel doelgroepen kan social media onmisbaar zijn. Het bereik is enorm, de targeting mogelijkheden zijn geweldig en alles is perfect meetbaar. Welke kanalen geschikt zijn voor jouw organisatie hangt af van je boodschap, je doelgroep en je doelstellingen. Wij adviseren je graag over je social media strategie.

Facebook adverteren

Janneke van Bergeijk

Vrijblijvend kennismaken?

Wij komen graag een keer bij je langs om te praten over jouw campagne.