Full-service internetbureau voor webshops, websites en webapplicaties

Op zoek naar een full service internetbureau? WebdesignTilburg is dé partner voor jouw digitale behoeften. Van strategie tot uitvoering, van ontwikkeling tot online marketing. Wij staan klaar om jouw online visie tot leven te brengen. Ons ervaren team helpt jou om een sterke online aanwezigheid op te bouwen en te onderhouden in de snel veranderende wereld van het internet.

adverteren in google

Wanneer is full-service echt full-service?

Bij WebdesignTilburg geloven we dat full-service pas echt full-service is wanneer jij van begin tot eind geholpen kan worden met jouw online vraagstukken. Dat begint altijd bij het bespreken van wensen, doelen, het uitzetten van een strategie en het geven van eerlijke adviezen. Waar wij jou vervolgens mee kunnen helpen is een breed pakket aan diensten.

Websites

Tegenwoordig is een website veel meer dan alleen een visitekaartje. Of je nu je expertise wilt delen of klantenservice aanbiedt. Een website kan op vele manieren ingezet worden. Een professionele website bouwen kan erg ingewikkeld zijn. Er komt veel bij kijken. Is het ontwerp wel gebruiksvriendelijk genoeg en verlopen de processen wel goed in de backend? Wij verzorgen het gehele traject vanaf het eerste gesprek tot aan het live zetten van de website. Graag maken we eerst even kennis zodat het voor beide partijen duidelijk is wat er nodig is. Maak je bijvoorbeeld gebruik van een WordPress website of een ander systeem? Met een offerte zetten we alles op een rijtje en vanuit daar kunnen we aan de slag. Wanneer iedereen tevreden is met het eindresultaat plannen we de livegang in en bieden we je graag nog 3 maanden nazorg nadat de website live staat.

Webshops

Een webshop biedt je nieuwe mogelijkheden op het gebied van online verkoop. Je kunt gemakkelijk je producten en diensten online presenteren en verkopen. Onze expertise ligt bij de systemen Shopware en Magento 2, maar we ontwerpen ook graag een op maat gemaakte webshop die aan jouw behoeften voldoet. Deze systemen bieden veel opties waar wij mooie webshops mee kunnen bouwen. Heb je al een eigen website of wil je er één laten maken? Wij geven graag advies over welk CMS systeem het beste bij je past.

Webapplicaties

Van intranet tot boekingssysteem en van digitale leeromgeving tot webportaal. Een webapplicatie maakt het allemaal mogelijk. Doordat het erg flexibel is, kan het gekoppeld worden aan andere applicaties of software en is het daarmee erg toegankelijk. Complexe vraagstukken en technische wensen zorgen bij ons voor veel enthousiasme. Met een team van ontwikkelaars dat geïnteresseerd is in de nieuwste technologieën gaan we graag uitdagende projecten aan. We gaan voor een eindresultaat met de juiste functionaliteiten.

Online marketing

Met online marketing zorgen we ervoor dat potentiële klanten jouw bedrijf en/of website kunnen vinden. Dat kan met goede content op de website zelf of door marketing werkzaamheden op andere kanalen.

SEO: Zoekmachine optimalisatie

Zoals de naam al zegt: zoekmachine optimalisatie is gericht op het optimaliseren van de website voor zoekmachines. Hiervoor wordt ook de benaming SEO gebruikt: Search Engine Optimization. Het doel van SEO is hogere posities in de gratis zoekresultaten van zoekmachines behalen voor jouw website.

SEA: Zoekmachine adverteren

SEA staat voor Search Engine Advertising. Hierbij wordt voor iedere klik op een advertentie betaald. Deze advertenties kunnen in zoekmachines zelf staan, maar ook op gerelateerde websites, in apps en op YouTube. Doordat voor iedere klik betaald wordt, is het belangrijk dat de advertenties in Google Ads en Microsoft Ads goed gemonitord en geoptimaliseerd worden.

Social media marketing

Van LinkedIn tot Facebook en van Instagram tot Pinterest. Social media wordt veel gebruikt en elk kanaal heeft weer eigen doelgroepen. Gebruik deze kanalen om jouw doelgroep te bereiken door middel van campagnes of organische content.

E-mailmarketing

Op zoek naar een grote kans op conversies? Kijk dan eens naar e-mailmarketing. Met gepersonaliseerde nieuwsbrieven en geautomatiseerde e-mailcampagnes maak je van leads nieuwe klanten of behaal je extra omzet uit bestaande klanten.

CRO: Conversie-optimalisatie

De afkorting CRO staat voor Conversion Rate Optimization. Met conversie optimalisatie wordt structureel gewerkt aan het verbeteren van het conversiepercentage op de website. Met andere online marketing werkzaamheden kan er wel voor gezorgd worden dat jouw website meer bezoekers krijgt, maar wanneer zij niet converteren heb je er weinig aan. Naast een hoger conversiepercentage, kijken we bij conversie optimalisatie o.a. ook naar het verhogen van de gemiddelde bestelwaarde.

Kies je voor WebdesignTilburg, dan kies je voor…

Eerlijkheid staat voor ons voorop. Wanneer wij het idee hebben dat jouw wensen en doelen niet aansluiten op onze dienstverlening, zullen we dat altijd eerlijk zeggen. Niet verkopen om het verkopen, maar onze diensten aanbieden omdat het écht waarde toevoegt. Wij denken graag met jou mee en ontzorgen waar nodig. En goed om te weten: jouw doel is altijd ons uitgangspunt.

Het is vanzelfsprekend dat wij kwaliteit belangrijk vinden. Vandaar dat wij ook werken met een team van specialisten. Onze programmeurs werken o.a. met Magento, Shopware en WordPress. Ook onze online marketeers zijn gespecialiseerd op verschillende disciplines. Daarnaast zorgen de collega’s van online marketing er ook nog eens voor dat wanneer wij een website opleveren, dat deze technisch klaar is om te kunnen scoren in de zoekmachines.

Full Service internetbureau WebdesignTilburg

Full-service internetbureau met veel specialisaties in huis

Sinds de oprichting in 2005 is WebdesignTilburg uitgegroeid tot een internetbureau met verschillende specialisten. Certificaten en cursussen in Shopware en Magento zijn voor onze programmeurs niet onbekend. Onze online marketeers hebben o.a. verschillende certificaten behaald in: Google Ads, Microsoft Ads, Facebook, e-mailmarketing en conversie optimalisatie. Benieuwd naar ons volledige team?

Kevin van der Laak

Kevin van der Laak

Eigenaar
Janneke Gortzak – van Bergeijk

Janneke Gortzak – van Bergeijk

Online marketeer
Dennis van den Hout

Dennis van den Hout

Backend developer
Koen Brouwers

Koen Brouwers

Frontend developer / Designer
Karen Foesenek

Karen Foesenek

Online marketeer