Magento specialist

Ben je op zoek naar een Magento specialist? Dan zit je goed! Zowel onze programmeurs als online marketeers zijn helemaal thuis in Magento 1 en 2.

De afgelopen jaren bouwden wij een groot aantal Magento webshops en zorgden we ook voor benodigde koppelingen met bedrijfssoftware zoals Exact en interne kassasystemen.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor flexibele onderhoudscontracten.

Recht voor z’n raap

magento specialist

Is je Magento webshop toe aan vernieuwing? Wil je overstappen naar Magento 2.0? Zoek je gewoon een partner die op uurbasis technische aanpassingen kan doen of wil je meer uit je webshop halen door SEO en Adwords beter in te zetten?

Wij vinden het leuk om samen met jou te brainstormen over de mogelijkheden. We horen graag van je waar je vastloopt, wat je doelstellingen zijn en naar wat voor samenwerking je op zoek bent. Vervolgens geven wij je eerlijk advies. Wij verkopen je geen Magento 2.0 webshop als je budget beperkt is en we de grootste problemen ook op kunnen lossen met een paar uurtjes werk.

Maar denken we dat er geen hoop is voor je huidige webshop omdat die eruitziet alsof je oma hem ontworpen heeft, dan zeggen we dat ook eerlijk.

Wil je je Magento shop naar een hoger niveau tillen? Dan moet niet alleen de techniek in orde zijn, maar dan moet je op alle vlakken onderscheidend zijn én durven te investeren.

De voordelen van een Magento webshop

Magento webshops hebben niet voor niets de wereld veroverd. Het is een open-source systeem dat continu in ontwikkeling is, en voor bijna elke onderneming geschikt is. Of je nu net begint of al een uitgebreide webwinkel hebt. Enkele voordelen:

 • Standaard zeer compleet met groot
  aantal basisfaciliteiten
 • Eenvoudig uit te breiden met vele
  handige extensies
 • Eenvoudig te beheren
 • Goed te optimaliseren voor
  zoekmachines
 • Werkt samen met alle Nederlandse
  en internationale
  betaalsystemen
 • Te koppelen aan andere
  software
  zoals Exact, SAP etc..
magento webshop laten maken
magento 2.0 webshop bouwen
Afhankelijk van je wensen kunnen we al een Magento 2.0 webshop bouwen vanaf € 7.500

Vindbaarheid en conversie staan voorop

Wij werken liever niet met standaard thema’s, maar ontwikkelen aan de hand van jouw wensen en eisen een thema geheel op maat.

Hierbij houden we rekening met alle ‘best practices’ op het gebied van SEO en conversie-optimalisatie waarvan onze online marketeers weten dat ze resultaat opleveren.

Kevin van der Laak

Vrijblijvend kennismaken?

Wij komen graag een keer bij je langs om te praten over je project.