WordPress websites

WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites.

Dat biedt veel voordelen. Een WordPress website is zeer eenvoudig in gebruik en relatief snel op te zetten. Bovendien zijn er veel plugins beschikbaar, waardoor we voor al je wensen eenvoudig een oplossing kunnen bedenken. 

De voordelen van WordPress

Eén van de grootste voordelen van WordPress is dat heel veel mensen ermee kunnen werken. Dus neem je een nieuwe medewerker aan die de website moet beheren, of wil je (we kunnen het ons bijna niet voorstellen) overstappen naar een ander internetbureau, dan zorgt dat zelden voor problemen.

Een ander voordeel is dat er ontzettend veel goede, en vaak ook gratis, plugins beschikbaar zijn. Dit zijn kant-en-klare componenten voor allerlei toepassingen. Denk aan modules voor veelgestelde vragen, klantbeoordelingen, fotoalbums, locatiekiezers, reserveringsformulieren etc.

wordpress website laten maken
  • Meest bekende CMS ter wereld
  • Zeer eenvoudig te ontwikkelen
  • Zeer eenvoudig te beheren
  • Eindeloze functionaliteiten door vele plugins
  • Zoekmachine-vriendelijk

Zijn er ook nadelen?

wordpress tilburg

De populariteit van WordPress brengt ook risico’s met zich mee. Hoe meer mensen aan een platform werken, hoe groter de kans op beveiligingsproblemen. Zo zijn veel van de beschikbare plugins niet goed beveiligd, waardoor hackers toegang kunnen krijgen tot je site.

Het is daarom belangrijk dat je website en alle plugins regelmatig gecontroleerd en geüpdatet worden. Laat je een WordPress website door ons ontwikkelen of onderhouden, dan sluiten je hier ook standaard een onderhoudscontracten voor af. Zo heb je er zelf geen omkijken na en is je website altijd up to date en goed beveiligd. 

Afhankelijk van je wensen kunnen we al een WordPress website bouwen vanaf € 3.500,-

Voor wie is WordPress geschikt?

Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen met betrekking tot je website adviseren wij welk CMS (Content Management Systeem) het beste bij je past.

Over het algemeen adviseren wij WordPress voor organisaties met een wat kleiner budget die op zoek zijn naar een eenvoudige website die vooral als visitekaartje dient. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan bespreken we samen de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek. 

wordpress website laten bouwen

Kevin van der Laak

Vrijblijvend kennismaken?

Wij komen graag een keer bij je langs om te praten over je project.