Professionele websites

Wil je een website laten maken? Wat de doelstellingen voor je website ook zijn: wij denken graag met je mee. 

Zie je je website puur als een visitekaartje? Dan is het vooral belangrijk dat deze er mooi uitziet, onderscheidend is en past bij je organisatie. Wil je dat je website meer oplevert? Dan zorgen we dat alles van begin tot eind klopt. Van navigatiestructuur tot conversiefunnels.

Hoe gaan we jouw website bouwen?

Het begint natuurlijk met een kennismakingsgesprek. Even kijken of het klikt. Jij vertelt wat je wensen en eisen voor je nieuwe website zijn, en wij denken met je mee over de beste oplossingen hiervoor.

Functioneel ontwerp

Vervolgens maken we een functioneel ontwerp, een soort bouwtekening van de website. Hierin wordt de structuur van de nieuwe site al duidelijk. Het dwingt jou en ons na te denken over de inhoud van de website en belangrijke acties die een bezoeker kan en zou moeten verrichten, de call-to-actions.

Grafisch ontwerp

Als het functioneel ontwerp akkoord is gaat de vormgever aan de slag. Deze zal het grafisch ontwerp van de website verzorgen waarmee jouw site die verpletterende eerste indruk maakt.

Wij werken met verschillende ontwerpers in binnen- en buitenland. Zo kunnen we altijd een vormgever kiezen die het beste aansluit bij de sfeer en stijl van jouw organisatie.

professionele website laten maken

Google in ons achterhoofd

Gedurende het gehele traject van de ontwikkeling van jouw website, van functioneel ontwerp tot livegang, houden wij Google in ons achterhoofd.

We maken een site voor de juiste doelgroep en zorgen ervoor dat hij aan alle Google-standaarden voldoet. Dat betekent dat de site standaard zoekmachinevriendelijk is en ook wat betreft techniek, (mobiel) design, snelheid, content en structuur aan de adviezen van Google voldoet.

Mocht je interesse hebben om je vindbaarheid in Google verder te verbeteren, dan kunnen onze online marketeers je uitgebreid adviseren over een vervolgtraject.

Google-vriendelijke website laten maken

"Een top bedrijf waar ze snappen wat belangrijk is. Klantvriendelijk, servicegericht, probleemoplossend en plezierig in de omgang. Buiten dit zit hier een zeer deskundig team dat weet waar ze over praten. Ik ben een extreem tevreden klant!"
- Linda Gloudemans, SchminkenGrime.nl

tafelvoetbal op werk
internetbureau tilburg
Afhankelijk van je wensen kun je al een website laten maken vanaf € 3.500,-

Waarom kies je voor WebdesignTilburg?

overleg over maatwerk website

  • Wij zijn recht voor z’n raap, geven altijd eerlijk advies
  • Klein team, dus korte lijntjes en persoonlijke aandacht
  • Alles in huis, van hosting tot online marketing

Wij zijn eerlijk, transparant, enthousiast en ambitieus. Daarnaast zijn we altijd makkelijk bereikbaar. Of het nu is om te brainstormen over een nieuw project of om een ingewikkeld probleem op te lossen. Samen met onze klanten willen wij continu naar een hoger niveau groeien. Daarom kun je rekenen op een team dat proactief met je meedenkt. 

Op dit moment zijn we met 13 gezellige collega's. Bekijk ons team

Kevin van der Laak

Vrijblijvend kennismaken?

Wij komen graag een keer bij je langs om te praten over je project.