Alles voor een geslaagd feest

Maatwerk webshop

Voor Jaspers Verhuur bouwden we jaren geleden een maatwerk webshop. Deze was aan vernieuwing toe.

Opnieuw kozen we voor maatwerk (Symfony), onder andere omdat verhuurtarieven op een speciale manier berekend worden (op basis van huurperiode). Ook konden we zo een checkoutproces op maat maken. 

Bekijk de webshop.

jaspers verhuur maatwerk webshop

jaspers verhuur syllius webshop

Syllius & Symfony

Jaspers-verhuur.nl is ontwikkeld met behulp van Symfony, een PHP framework. We gebruikten het ecommerce platform Syllius als basis. 

Dit biedt voor de klant een gebruiksvriendelijke beheeromgeving en wij konden dit vervolgens uitbreiden met maatwerk modules om aan alle wensen van de klant te voldoen.

De verhuurprijs wordt bijvoorbeeld berekend op basis van het aantal dagen dat je een product wilt huren. Voor de eerste gebruiksdag betaal je 100% van de huurprijs, voor alle extra dagen slechts 15%. Door met een pop-up direct de huurgegevens op te vragen kunnen we steeds een complete eindprijs laten zien, zodat bezoekers niet achteraf met extra kosten worden geconfronteerd. 

Een andere wens van de klant was om een bestelling te kunnen controleren voordat deze definitief wordt. Hier is een tussenstap voor gemaakt, waarin de klant ook de tekst van de standaard bevestigingsmail nog kan wijzigen. 

"Perfecte Service en no nonsens aanpak, denken echt met je mee (ook aan de kostenkant)."
Karel van Bijsterveldt - Jaspers Verhuur

Over Jaspers Verhuur

jaspers verhuur

Jaspers Party Verhuur is het meest bekende Tilburgse verhuurbedrijf. Heb je een feestje of andere gelegenheid? Bij Jaspers Verhuur vind je alles voor een geslaagd feest.

Het assortiment is in de loop der jaren flink gegroeid. Van steigerhouten statafels tot marktkramen en van oud-Hollandse spellen tot cocktailglazen: het is allemaal te huur. Jaspers Verhuur onderscheid zich door nét dat beetje extra te doen. Denk aan het klaarzetten van honderden stoelen in een conferentiezaal of het adviseren over de beste opstelling van het meubilair.

Bovendien kun je tot één week voor verhuur kostenloos je bestelling wijzigen. Handig! Je weet in Nederland immers maar nooit wat het weer gaat doen... 

Kevin van der Laak

De voordelen van een maatwerk webshop weten?

Bel vrijblijvend voor meer info
Bekijk volgende project Firstaid-refill.be